Öppettider
Öppet varje dag. För nya medlemmar eller för dig som vill bli medlem kontakta Crille på mobil eller går direkt upp till i3 sportcenters reception, kaserngården 8A, öppet vard. 10.00-12.00 samt 16.00-20.00. Välkommen!
Kalendarium

Det finns inga kommande aktiviteter.

Kommentarer

Ny sponsor

Efter 6 år med Bob Lee där vi skapat ett grymt team med skyttar av absolut världsklass massor av mästerskapsmedaljer och rekord är det dags att ta nästa steg. Tullar, långa leveranstider och avståndet för att prova prototyper, besöka mässor o.s.v. har gjort att jag under de sista åren letat efter en ny bågmakare. Någon som klarar av att tillverka en båge som både levererar på banan, under jakten och är tilltalande för ögat alltså precis det som Bob Lee gjort för oss i så många år. Till slut föll valet på en av världens absolut skickligaste bågbyggare och idag blev det klart att jag kommer att testa deras produkter under våren 2021. Dom bygger jaktrecurver upp till 150 pund som klarar att skjuta pilar i 320 f/s och flera i deras team är idag världsmästare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sponsorer

Vi är nu återförsäljare till Europas toppmärke för 3D djur, Österrikiska Leitold. Besök hemsidan för priser (frakt tillkommer). Allt finns i Lager och lev 5-7 dagar. Hör av er för offert vid större beställningar.