Öppettider
Öppet varje dag. För nya medlemmar eller för dig som vill bli medlem kontakta Crille på mobil eller går direkt upp till i3 sportcenters reception, kaserngården 8A, öppet vard. 10.00-12.00 samt 16.00-20.00. Välkommen!
Kalendarium

Det finns inga kommande aktiviteter.

Kommentarer

Rapport Bearpaw week

Denna höjdpunkt blev mycket mer lyckad och mer lärorik än i alla fall jag hade förväntat mig. Henry Bodnik har en otrolig rutin och brinner verkligen för sitt trad bågskytte som på alla sätt smittar av sig. Seminariet var pedagogiskt och mycket vikt lades till individuell skjutteknik och förklaringar till hur Instinktivt skytte fungerar och hur hjärnan fungerar i denna sport. Tävlingen blev otroligt spännande och dramatiskt med särskjutnin i finalen och vi gratulerar Martin Kvarnhult till segern och 500 Euro i prispengar. Nästa vår är det dags för både en ny grundkurs och även en fortsättningskurs i avancerat instinktivt skytte. Dessa kommer båda att äga rum i Maj 2015 under ”Bearpaw Sweden week”, datum kommer inom kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sponsorer

Vi är nu återförsäljare till Europas toppmärke för 3D djur, Österrikiska Leitold. Besök hemsidan för priser (frakt tillkommer). Allt finns i Lager och lev 5-7 dagar. Hör av er för offert vid större beställningar.