Öppettider
Öppet varje dag. För nya medlemmar eller för dig som vill bli medlem kontakta Crille på mobil eller går direkt upp till i3 sportcenters reception, kaserngården 8A, öppet vard. 10.00-12.00 samt 16.00-20.00. Välkommen!
Kalendarium

Det finns inga kommande aktiviteter.

Kommentarer

Bearpaw Cup Sweden

BeaBearpawrpaw Cup Sweden, May 18th, with Henry Bodnik and Bearpaw team welcomes you to a day of traditional archery, pricemoney, ironshot, Bearpaw Van on tour with a lot of stuff including bows with 30 years warranty from Bearpaw. The tournament starts at Sunday 09.00 with registration and warmup. More info and roadmap at www.3dranchen.se. Registration will open on March 15 and is done by sending a message here.

En kommentar till Bearpaw Cup Sweden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sponsorer

Vi är nu återförsäljare till Europas toppmärke för 3D djur, Österrikiska Leitold. Besök hemsidan för priser (frakt tillkommer). Allt finns i Lager och lev 5-7 dagar. Hör av er för offert vid större beställningar.