Öppettider
Öppet varje dag. För nya medlemmar eller för dig som vill bli medlem kontakta Crille på mobil eller går direkt upp till i3 sportcenters reception, kaserngården 8A, öppet vard. 10.00-12.00 samt 16.00-20.00. Välkommen!
Kalendarium

Det finns inga kommande aktiviteter.

Kommentarer

Köpa båge?

image001Ska du köpa ny tradbåge? Prata med oss först. 30 års Garanti och ett stort bas sortiment och  Best of the Best Custom made Bows  och givetvis alla tillbehör. Vi hjälper dig med råd och tar hem din nya drömbåge. Givetvis kan du besöka oss och titta känna och provskjuta  ett flertal av Bearpaws finaste tradbågar. fr.o.m. Maj 2014 har vi testbågar hemma.

http://www.bearpaw-blog.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sponsorer

Vi är nu återförsäljare till Europas toppmärke för 3D djur, Österrikiska Leitold. Besök hemsidan för priser (frakt tillkommer). Allt finns i Lager och lev 5-7 dagar. Hör av er för offert vid större beställningar.