Öppettider
Öppet varje dag. För nya medlemmar eller för dig som vill bli medlem kontakta Crille på mobil eller går direkt upp till i3 sportcenters reception, kaserngården 8A, öppet vard. 10.00-12.00 samt 16.00-20.00. Välkommen!
Kalendarium

Det finns inga kommande aktiviteter.

Kommentarer

Bearpaw tour Sweden

image003Bearpaw tour sweden 15-20 of may, seminar friday and saturday 17-18 may (fully booked) start friday 17.00 all food is included. Bearpaw Cup 3D competition for traditional archers with pricemoney sunday 18 may, send a mail with name, bowtype and arrows to info@3dranchen.se.

Private and semiprivate lessons with Henry Bodnik on monday can be booked when you arriwe or in advance via mail.

Accommodation for people from outside is possible in the club with shower, sauna and kitchen etc. And of course at the ranch in our tipi (15 persons) or in camping car, tent and so on. We also have a lot of hotels in the area.

We are eating all food at the club or at the ranch, depending of the weather.

More info is coming.

4 kommentarer till Bearpaw tour Sweden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sponsorer

Vi är nu återförsäljare till Europas toppmärke för 3D djur, Österrikiska Leitold. Besök hemsidan för priser (frakt tillkommer). Allt finns i Lager och lev 5-7 dagar. Hör av er för offert vid större beställningar.