Öppettider
Öppet varje dag. För nya medlemmar eller för dig som vill bli medlem kontakta Crille på mobil eller går direkt upp till i3 sportcenters reception, kaserngården 8A, öppet vard. 10.00-12.00 samt 16.00-20.00. Välkommen!
Kalendarium

Det finns inga kommande aktiviteter.

Kommentarer

Seminarium och Bearpaw Cup Sweden

BearPawSeminarium och Bearpaw Cup Sweden med Henry Bodnik. Seminariet Instinktivt skytte startar fredagen den 16 maj 2014 kl. 17.00 och slutar lördagen den 17 maj kl. 18.00. Pristävlingen Bearpaw Cup Sweden med finaler Killshot och Ironshot körs söndagen den 18 maj. Start 09.00.

En kommentar till Seminarium och Bearpaw Cup Sweden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sponsorer

Vi är nu återförsäljare till Europas toppmärke för 3D djur, Österrikiska Leitold. Besök hemsidan för priser (frakt tillkommer). Allt finns i Lager och lev 5-7 dagar. Hör av er för offert vid större beställningar.