Öppettider
Öppet varje dag. För nya medlemmar eller för dig som vill bli medlem kontakta Crille på mobil eller går direkt upp till i3 sportcenters reception, kaserngården 8A, öppet vard. 10.00-12.00 samt 16.00-20.00. Välkommen!
Kalendarium

Det finns inga kommande aktiviteter.

Kommentarer

Resultat Grenadjärjakten

1002161_10151637894909125_832886472_nVilken dag! Ett stort tack till alla som jobbade med arrangemanget och gjorde det med bravur. Vårt första stora SBF-arrangemang gav mersmak. Kristian Franzén stod för dagens överraskning då han en månad efter han började skjuta och i sin tävlingspremiär började lite skakigt för att på sista 15 målen skjuta 122 poäng och sammanlagt 182 efter en månad, ett stort grattis, det här lovar gott. Mange och Johan har gjort ett jättejobb. Dolphi, Peter och Sussi i receptionen och köket känns alltid tryggt, då vet man att det kommer att flyta. Tommy From ställer upp som vanligt och fina diplom tackar vi Patrik Silvén för :). Ett extra tack vill vi också skänka till Mattias Strimark för ovärdelig hjälp med administrationen. Själv hamnade jag på ett nytt silver efter skapliga 237 och fortfarande på pallen på samtliga VM-kval tävlingar denna säsong. Nu ligger jag på 3:e plats i rankingen och nästa helg laddar vi för SM :). Fan va kul det här är!

/Crille

Här hittar ni resultatlistan för Grenadjärjakten i PDF-format. Grenadjarjakten

Bilder från tävlingen hittar du här: VM deltävling i 3D bågskytte i Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sponsorer

Vi är nu återförsäljare till Europas toppmärke för 3D djur, Österrikiska Leitold. Besök hemsidan för priser (frakt tillkommer). Allt finns i Lager och lev 5-7 dagar. Hör av er för offert vid större beställningar.