Öppettider
Öppet varje dag. För nya medlemmar eller för dig som vill bli medlem kontakta Crille på mobil eller går direkt upp till i3 sportcenters reception, kaserngården 8A, öppet vard. 10.00-12.00 samt 16.00-20.00. Välkommen!
Kalendarium

Det finns inga kommande aktiviteter.

Kommentarer

SM i beridet bågskytte

MåltavlorSM i beridet bågskytte närmar sig. 3-4 augusti går det av stapeln på vår stora 3D-ranch 5 km från klubben. Ett stort reportage i NA kommer. Vi kommer att ha utställare och flera prova på-aktiviteter på plats. Vi behöver fler funktionärer bl.a. som parkeringsvakter, tidtagare, yxkastningsansvarig, grillmästare, o.s.v. Hör av er till mig (Crille) på denna sida och anmäl ditt intresse för att vara funktionär på denna folkfest :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sponsorer

Vi är nu återförsäljare till Europas toppmärke för 3D djur, Österrikiska Leitold. Besök hemsidan för priser (frakt tillkommer). Allt finns i Lager och lev 5-7 dagar. Hör av er för offert vid större beställningar.