Öppettider
Öppet varje dag. För nya medlemmar eller för dig som vill bli medlem kontakta Crille på mobil eller går direkt upp till i3 sportcenters reception, kaserngården 8A, öppet vard. 10.00-12.00 samt 16.00-20.00. Välkommen!
Kalendarium

Det finns inga kommande aktiviteter.

Forumet
Kommentarer

Forum


OBS!

För att posta inlägg i forumet måste du vara registrerad. Du registrerar dig genom att skicka ett meddelande där du anger din e-postadress och ditt önskade användarnamn.

Registreringsfunktionen nedan är inaktiverad p.g.a. för mycket SPAM.


Välkommen Gäst 

Visa/Göm Menyn

Välkommen Gäst. För att skriva i forumet krävs registrering.

Sidor: [1]
Författare Ämne:3D -Seminariet
crille
Nybörjare
Inlägg: 38
Permalink
Inlägg 3D -Seminariet
på May 14, 2012, 08:35
Citat

Godmorgon gött folk .Seminariet i helgen närmar sig med stormsteg .Det är i princip utsålt och vi startar på klubben kl 10.00 med ett teoripass .Plats Kaserngården 8A Örebro kampsportförening / I3 sportcenters lokaler.Vid lunch åker vi ut till ranchen för praktik.grillarna kommer va igång så man kan grilla eget eller köpa burgare osv på plats.På sön ´startar vi på Ranchens vid 09.00 och avslutar seminariet med en 3D tävling där alla får lära sig reglerna och hur en tävling går till .Vi beräknas vara klara till kl 15.00 Under hela lägret kommer vi filma för en 3D produktion vi kommer göra under våren .Ta med papper och penna till första teorilektionen på lör fm och givetvis din båge pilar osv osv .Fritidskläder och rejäla kängor rekomenderas.Mkt Välkomna

crille
Nybörjare
Inlägg: 38
Permalink
Inlägg Sv: 3D -Seminariet
på May 16, 2012, 08:46
Citat

Glöm inte skrivmtr inför helgens trad seminarium .Vi startar kl 10.00 på klubben kaserngården 8 a konferans rummet (bredvid puben)Egen lunch kl 12.00 samling på ranchen kl 13.30 för praktik fram till ca 18.00 .Grillarna är igång det kommer finnas burgare och dricka att köpa .På sön startar vi kl 9.00 på ranchen frukost för dom som sover på klubben ordnas på egen hand .På ranchen kommer det finnas kaffe och mackor att handla från kl 08.00 grillarna är igång under dagen och vi kör fram till ca 15.00 . OBS de finns inte tillgång till toalett eller dusch på ranchen men däremot på klubben (och bastu) 4 km från Ranchen MKT Välkomna

Sidor: [1]
Sponsorer

Vi är nu återförsäljare till Europas toppmärke för 3D djur, Österrikiska Leitold. Besök hemsidan för priser (frakt tillkommer). Allt finns i Lager och lev 5-7 dagar. Hör av er för offert vid större beställningar.