Öppettider
Öppet varje dag. För nya medlemmar eller för dig som vill bli medlem kontakta Crille på mobil eller går direkt upp till i3 sportcenters reception, kaserngården 8A, öppet vard. 10.00-12.00 samt 16.00-20.00. Välkommen!
Kalendarium

Det finns inga kommande aktiviteter.

Kommentarer

Ranchen stängd

padlock-406986_640Ranchen stängd för säsongen och vi hänvisar våra skyttar till inneträningen söndagar kl. 18.00, måndagar kl. 20.00 samt torsdagar kl. 19.00. Coacherna kommer under vintern planera och bygga om på Ranchen både på receptionsområdet och i skogen. Ranchen öppnar för medlemmar och besökande igen den 1 mars.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sponsorer

Vi är nu återförsäljare till Europas toppmärke för 3D djur, Österrikiska Leitold. Besök hemsidan för priser (frakt tillkommer). Allt finns i Lager och lev 5-7 dagar. Hör av er för offert vid större beställningar.