Öppettider
Öppet varje dag. För nya medlemmar eller för dig som vill bli medlem kontakta Crille på mobil eller går direkt upp till i3 sportcenters reception, kaserngården 8A, öppet vard. 10.00-12.00 samt 16.00-20.00. Välkommen!
Kalendarium

Det finns inga kommande aktiviteter.

Kommentarer

Vinterserien

3D Ranchens Vinterserie Instinktiv klass 30 mål 3D. Pris per tävling 200 kr inkl. soppa bröd dricka och kaffe. Start lördagen den 24 november kl. 10.00. Värmning från 09.00. Omgång 2 Lördagen den 15 december. Omgång 3 lördagen den 19 januari. Omgång 4 lördagen den 23 februari. Omgång 5, lördagen den 23 mars. Avslutning och omgång 6, 20 april. Anmälan via mail senast 5 dagar före varje tävling. Banbygge till varje aktuell tävling utföres av de tävlande med start kl. 08.00 på tävlingsdagen .Öppet för samtliga tävlande. Vi kommer att dela in i grupper och få ansvar för ett antal stationer att flytta skjutstolpe, djur, vinklar o.s.v. Detta sker alltså 08.00 vid resp. tävlingstillfälle och givetvis är det öppet för samtliga anmälda både från hemmaklubben och utifrån att deltaga på detta. Välkomna!

2 kommentarer till Vinterserien

  • Varför bara trad skyttar på vinterserien? Verkar som om ni inte gillar oss andra, eller?

  • Hej Ulf . Jodå vi har ju stora Höstjakten den 6e okt i alla klasser . Men det är mkt mer jobb att arrangera en serie med en tävling per månad för alla klasser än att göra som vi gör nu att köra Instinktiv klass . Vi har ju mest Trad hos oss på vår klubb och brinner mest för det . Men vi kommer som sagt även att köra andra tävlingar också för alla .Crille

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Sponsorer

Vi är nu återförsäljare till Europas toppmärke för 3D djur, Österrikiska Leitold. Besök hemsidan för priser (frakt tillkommer). Allt finns i Lager och lev 5-7 dagar. Hör av er för offert vid större beställningar.